E-learning

 

De ontwikkelde e-learningmodules door VVGW zijn ‘advisering hand- en armbescherming’ en ‘advisering voetbescherming’.

Advisering hand- en armbescherming

Of je nou als fabrikant of als distributeur werkt, je wilt dat de juiste handschoen bij de gebruiker terechtkomt. Dit voorkomt handletsel en verhoogt de productiviteit.

Waarom hand- en armbescherming?
Handen zijn één van de belangrijkste ‘gereedschappen’ van het lichaam om mee te werken. De kans om je handen te verwonden is dan ook het grootst (35%). De gemiddelde kosten van een ‘handongeval’ zijn maar liefst 300 euro per dag. Als de huid van de hand wordt aangetast, kan deze vaak niet meer herstellen.
Er zijn verschillende beschermingsmiddelen op de markt. Welke bescherming past nu het beste in een specifieke werksituatie?

Wat ga je leren?
In deze e-learning leer je de belangrijkste aandachtspunten om een juiste keuze te maken zodat jij distributeurs en gebruikers zo goed mogelijk adviseert welke handbeschermingsmiddelen zij het beste kunnen verkopen of dragen.

Advisering voetbescherming

Of je nou als fabrikant of als distributeur werkt, je wilt dat de juiste veiligheidsschoen of -laars bij de gebruiker terechtkomt. Dit voorkomt klachten en verhoogt de klanttevredenheid.

Waarom voetbescherming?
Er zijn veel verschillende voetbeschermingsmiddelen op de markt. Ieder met zijn eigen bescherming en functionaliteit. Dit maakt het soms lastig om te kiezen welke voetbeschermingsmiddelen het beste passen in een specifieke werksituatie.

Wat ga je leren?
In je werk adviseer jij distributeurs of gebruikers regelmatig welke voetbeschermingsmiddelen zij het beste kunnen verkopen of dragen. In deze e-learning leer je de belangrijkste aandachtspunten om een juiste keuze voor voetbeschermingsmiddelen te maken, zodat je jouw klanten zo goed mogelijk adviseert.

Info en aanmelden

Instituut CEC verzorgt de aanmeldingen omtrent de e-learning. Instituut CEC is een erkend exameninstituut op het werkgebied ‘veiligheid, kwaliteit en milieu’.

Geïnteresseerd? Meld je aan via: www.instituutcec.nl