E-learning PBM’s

Meld uw veiligheidsadviseurs aan voor onze E-learnings modules advisering hand- en voetbeschermingsmiddelen.

Advisering hand- en armbescherming

Voor zowel fabrikant als distributeur van PBM’s wil je dat de juiste handschoen bij de juiste gebruikers terechtkomt. Dit voorkomt handletsel en verhoogt de productiviteit.

Waarom hand- en armbescherming?
Handen zijn één van de belangrijkste ‘gereedschappen’ van het lichaam om mee te werken. De kans om je handen te verwonden is dan ook het grootst (35%). De gemiddelde kosten van een ‘handongeval’ zijn maar liefst 300 euro per dag. Als de huid van de hand wordt aangetast, kan deze vaak niet meer herstellen.
Er zijn verschillende beschermingsmiddelen op de markt. Welke bescherming past nu het beste in een specifieke werksituatie?

Voor wie is de module?
veiligheidsdeskundigen, pbm-adviseurs, preventieadviseurs arbeidshygiënisten, nieuwe medewerkers, of voor deskundigen die een opfris cursus kunnen gebruiken

Wat ga je leren?
In deze e-learning leer je de belangrijkste aandachtspunten om een juiste keuze te maken voor handbeschermingsmiddelen. 

Advisering voetbescherming

Of je nou als fabrikant of als distributeur werkt, je wilt dat de juiste veiligheidsschoen of -laars bij de gebruiker terechtkomt. Dit voorkomt klachten en verhoogt de klanttevredenheid.

Waarom voetbescherming?
Er zijn veel verschillende voetbeschermingsmiddelen op de markt. Ieder met zijn eigen bescherming en functionaliteit. Dit maakt het soms lastig om te kiezen welke voetbeschermingsmiddelen het beste passen in een specifieke werksituatie.

Voor wie is de module?
veiligheidsdeskundigen, pbm-adviseurs, preventieadviseurs arbeidshygiënisten, nieuwe medewerkers, of voor deskundigen die een opfris cursus kunnen gebruiken

Wat ga je leren?
In je werk adviseer jij distributeurs of gebruikers regelmatig welke voetbeschermingsmiddelen zij het beste kunnen verkopen of dragen. In deze e-learning leer je de belangrijkste aandachtspunten om een juiste keuze voor voetbeschermingsmiddelen te maken, zodat je jouw klanten zo goed mogelijk adviseert.

Info en prijzen

Wij werken samen met Instituut CEC. Instituut CEC is een erkend exameninstituut op het werkgebied ‘veiligheid, kwaliteit en milieu’.

Prijzen:

  • Voor VVGW of FebelSafe-leden: via staffel tussen € 150 en € 175
  • Niet-leden € 300